Bekijk profielpagina

MacFan – Vol verwachting klopt ons hart...

Revue
 
 
10 november · Editie #92 · Bekijk online
MacFan
Vol verwachting klopt ons hart...
Vanavond is het zover: om 19:00 uur begint het virtuele One more thing-event waarbij Apple naar alle waarschijnlijkheid nieuwe Macs met Apple Silicon gaat presenteren. Voor ons een reden om morgen een extra editie aan jullie te sturen met al het nieuws van vanavond. Want de stap van Intel naar Apple Silicon is een mijlpaal in de Mac-geschiedenis – die verdient alle aandacht. Dus deze week krijg je – bij uitzondering – twee MacFans!
Als je vanavond ook wilt kijken naar de presentatie, dan kan dat onder andere via deze YouTube-livestream:
Apple Event — 10 november 2020, 19:00 uur
Een lekkere korting voor MacFans
Terwijl we in afwachting zijn van meer Mac-nieuws, hebben we een lekkere korting voor je: 40% korting op de apps van MacPlus. In de member-editie van vorige week hadden we het over een manier om ‘stukjes Dock’ op meerdere plekken in je beeldscherm te plaatsen, wat handig kan zijn om een handige workflow te organiseren als je met veel bestanden en vensters tegelijk werkt. Er is nog een app die dat kan: MultiDock. Met die app genereer je meerdere Docks in je beeldscherm: onder, boven, links, rechts… het kan allemaal.
Met MultiDock kun je meerdere Docks gebruiken. Bijvoorbeeld eentje voor apps en eentje voor mappen.
Met MultiDock kun je meerdere Docks gebruiken. Bijvoorbeeld eentje voor apps en eentje voor mappen.
MultiDock is een wat prijzige app, die normaal € 13,10 voor een standaard licentie of € 30,55 voor een lifetime licentie kost. Maar via MacFan krijg je deze week 40% korting: je betaalt dan maar € 7,86 voor een standaard licentie of € 18,33 voor een lifetime licentie. Maak er snel gebruik van als je geïnteresseerd bent in MultiDock – ga direct naar de korting via deze link.
Ook korting op andere apps
We hebben in MacFan vaker apps van MacPlus besproken – en de veertig procent korting geldt ook voor die apps! Kijk nog eens naar deze applicaties:
Dockje wisselen op je Mac
Schakelen tussen vensters
De korting van 40% geldt voor alle apps van MacPlus. Dus kijk even in hun webwinkel rond of er iets voor je bij zit, en als je iets koopt gebruik dan deze couponcode: MACFAN2020. De actie loopt tot einde volgende week.
Let op: De prijzen op de website van MacPlus zijn exclusief BTW. Dat geldt ook voor de prijzen die we hierboven hebben genoemd. Ben je ondernemer en heb je een BTW-nummer, vul die dan bij het bestellen in en de BTW wordt er meteen weer vanaf gehaald.
Tot slot... Wat zegt Jack?
Vandaag nog even niks! Jack volgt vanavond het One more thing-event en komt morgen met zijn tweewekelijkse slotwoord, in onze extra editie.
Colofon
Hoe vond je deze editie?
 
Word lid voor €2 per maand
Steun MacFan en ontvang extra nieuwsbrieven.
Je kunt je abonnement hier beheren
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door MacFan met Revue.
Rotterdam, Nederland